Politica de confidenţialitate

Bun venit la Politica de confidențialitate M&E International Company SRL (Ubita.ro)

Dragi clienți Ubita.ro,
Dragi vizitatori ai site-ului nostru,

Confidenţialitatea dvs. este importantă pentru noi. Securitatea datelor dumneavoastră personale şi protecţia confidenţialităţii sunt prioritare, precum și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private!

Aşadar, fie că ne vizitati pentru prima dată, fie că sunteţi client vechi, vă rugăm să acordaţi timp cunoaşterii practicilor noastre iar dacă aveţi întrebări, contactaţi-ne.

Aceste informații sunt importante. Vă rugăm, să le citiți cu atenție. Nu uitați că în Contul meu, în cazul în care aveți cont pe ubita.ro, puteți găsi opțiuni pentru gestionarea informațiilor și pentru protecția confidențialității.


Ultima modificare: 23.05.2018


Politica noastră de confidenţialitate explică:

  • ce informaţii colectăm şi de ce le colectăm;
  • cum utilizăm respectivele informaţii;
  • opţiunile pe care le oferim, inclusiv modul în care se accesează şi se actualizează informaţiile.


Cine suntem noi

Acest site aparține SC M&E International Company SRL, cu sediul social in B-dul Timisoara nr.90, sector 6, BUCURESTI, România, CUI (cod fiscal): RO15495471, Număr Registrul Comertului: J40/7673/2003, Telefon: 0723 370 234, Email: contact@ubita.ro  și este găzduit de către SC SHOPMANIA NET SRL. Mai multe detalii privind politica de confidentialitate SC SHOPMANIA NET SRL puteți găsi AICI.

În acest document privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • “ubita.ro/noi/al nostru” înseamnă M&E International Company SRL,
  • “terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau dvs.


Cum ne puteți contacta

Opinia dvs. este importantă pentru noi iar dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor cu character personal, ne puteți contacta direct prin mail la adresa gdpr@ubita.ro sau prin poștă sau curier la adresa B-dul Timișoara nr.90, Sector 6, București.


Datele cu caracter personal pe care le colectăm cu privire la dvs.

Informațiile pe care le colectăm cu privirte la dvs. și modul în care le colectăm pot varia în funcție de produsele pe care le-ați comandat și serviciile la care subscrieți, modul în care ați interacționat cu Ubita.ro, chiar dacă nu sunteți client, sau ceea ce am obținut de la o terță parte care avea permisiunea de a face schimb de informații cu noi.


Ubita.ro va prelucra datele dvs. cu caracter personal în baza următoarelor:

  • Executarea sau încheierea contractului cu dvs. și pentru a da curs solicitărilor dvs. De exemplu, în momentul achiziționării unui produs și finalizarea transmiterii acesteia, noi vom putea începe realizarea comenzii, în cazul produselor realizate la comandă și/sau să vă emitem factura aferentă produsului comandat.
  • Interesele comerciale legitime ale Ubita.ro, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității, marketing direct și îmbunătățirea seviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor dvs. În plus, în unele cazuri aveți dreptul de a vă opune acestei prelucrări. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați secțiunea Drepturile dvs. din cadrul acestui document.
  • Conformarea cu o cerință legală imperativă, inclusiv, de exemplu, cerințe contabile și fiscale care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri și dreptul dvs. de a restricționa utilizarea datelor proprii care controlează obiectul serviciilor de asistență juridică ce vor fi prestate sau
  • Consimțământul pe care îl acordați atunci când Ubita.ro nu se bazează pe alt temei legal. Consimțământul poate fi retras în orice moment.


Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:

  • cumpărați sau comandați un produs de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email, chat, Facebook sau orice rețea de socializare, WhatsApp etc.), vă vom cere să ne furnizați informații cu caracter personal, inclusiv numele și prenumele, adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de email, detaliile pentru facturare și detaliile specifice comenzii (mărime, culoare, dimensiuni specifice, tip de material, etc.).
    Pentru a vă putea procesa comanda în cel mai bun mod posibil, vom păstra datele necesare și le vom transmite către compania de livrare. În cazul în care vă pierdeți documentele, vă rugăm să contactați echipa noastră de relații clienți. Vă vom trimite o copie a comenzii.
    Când utilizați serviciile noastre, dorim să înțelegeți cum folosim informațiile și cum vă puteți proteja confidențialitatea.
    Este important pentru noi ca dumneavoastră să puteți influența activ timpul și locul livrării în contextul unei comandări și livrări ușoare, înainte sau chiar în timpul transportului. În cazul în care compania de transport oferă diverse opțiuni de livrare, dorim și noi să vă oferim această opțiune. Pentru ca firma de livrare să vă poată oferi un anumit interval pentru livrare sau pentru a vă oferi opțiunea de a alege o altă dată de livrare, vom pune la dispoziția firmei de curierat date personale, mai exact numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail si numărul de telefon. Dacă e necesar, veți primi un telefon, e-mail sau un sms de la agentul firmei de transport, fapt ce vă permite să ajustați locul / timpul livrării sau să fiți informat în legătură cu perioada de livrare.
    Această transmitere este o parte obligatorie a relației contractuale cu ubita.ro și nu poate fi evitată. Mai multe detalii găsiți în secțiunea Termeni și condiții, Livrare.
  • vă creați un cont pe site-ul nostru, vă vom solicita să ne furnizați informații cu caracter personal, inclusiv numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare/facturare. Contul utilizatorului vă va permite să adăugați informații despre preferințele dvs. și să accesați toate cupoanele de reduceri care vă sunt oferite. Reținem, de asemenea, informații privitoare la istoricul căutărilor și al comenzilor dvs., dacă este cazul, cupoanele de reducere și avantajele oferite de către ubita.ro.
    Pentru a putea asigura securitatea contului dvs. Ubita.ro, trebuie să vă păstrați confidențiale parola (parolele) În cazul în care comunicați informațiile despre cont unei terțe părți, aceasta va avea acces la contul și la informațiile dvs. cu caracter personal.
    Este răspunderea dvs. să gestionați accesul la contul dvs., inclusiv să păstrați confidențiale parola (parolele) și să nu le comunicați nimănui. Aveți și răspunderea de a anunța Ubita.ro în cazul în care credeți că securitatea informațiilor din contul dvs. Ubita.ro a fost compromisă.
  • vă abonați la buletine informative (Newsletter), alerte sau alte servicii Ubita.ro, vă vom cere să ne furnizați adresa dvs. de e-mail și numele si prenumele. Puteți să vă dezabonați în orice moment de la acestea prin mai multe metode specificate în detaliu mai jos la secțiunea Drepturile dvs. / Pentru a nu mai primi mesaje de marketing

Dacă sunteți abonat la Newsletter-ul nostru, este posibil să vă cerem detalii cu privire la preferințele dvs. privind produsele care prezintă interes.

Când ne scrieți, folosind formularele de pe site-ul nostru, vă cerem să ne furnizați datele dvs. de contact: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Este necesar să aveți vârsta de cel puțin 16 ani pentru a vă crea un cont de utilizator pe site-ul ubita.ro, inclusiv pentru a comanda si a vă abona la newsletter.

  • luați parte la o competiție sau tragere la sorți,
  • vizitați sau navigați site-ul nostru Ubita.ro
  • ați acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi cu privire la dvs.,
  • atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice, sau
  • sunteți clientul unei activități comerciale pe care o achiziționăm

Cănd achiziționați un produs de pe site-ul nostru sau prin intermediul oricărui alt canal (telefon, e-mail, chat, Facebook sau orice altă rețea de socializare, WhatsApp etc.) și furnizați detalii ale altei persoane ca parte a procesului de comandă (facturare și/sau livrare) în numele altcuiva, este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că persoana ale cărei date cu caracter personal le/le-ați furnizat este informată despre acest lucru și a înțeles și a acceptat modul în care folosim informațiile respective, conform prezentei politici de confidentialitate.


Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul dvs.). Pentru detalii suplimentare în acest sens și în legătura cu modul de a opta pentru renunțarea la acestea, vă rugăm să consultați secțiunea “Cookie-uri” pe site-ul nostru www.ubita.ro.


Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, dacă este cazul:

  • Numele, adresa de facturare si livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon,
  • Contactul dvs. cu noi, cum ar fi o notă sau înregistrarea unui apel pe care l-ați făcut către unul dintre centrele noastre de contact, un serviciu de Live Chat, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidențe ale unui contact cu noi,
  • Informații privind contul dumneavoastră cum ar fi comenzile anterioare si datele specifice acestora
  • Cumpărați sau comandați un produs de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte metode (telefon, e-mail, chat, Facebook sau orice altă retea de socializare, WhatsApp etc.)
  • Informații privind contul dvs. bancar – va trebui să ne furnizați aceste informații în cazul în care ați efectuat un retur și doriți returnarea banilor în contul bancar respectiv, dacă va fi cazul. Aceste informații vor fi păstrate și înregistrate numai pentru scopul pentru care ni le-ați furnizat.
  • A se vedea secțiunea “Cookie-uri” pentru detalii privind ceea ce colectăm utilizând cookie-uri
  • Pentru îmbunătățirea serviciilor oferite, convorbirea cu consultanții noștri ar putea fi înregistrată. Dacă sunteți de acord să autorizați înregistrarea, continuați apelul cu consultanții noștri. În cazul în care nu doriți acest lucru, vă rugăm să închideți apelul și să ne contactați prin celelalte mijloace de comunicare (e-mail, chat, Facebook sau orice altă retea de socializare, WhatsApp etc.)
  • Pentru programul de loialitate care constă în oferirea unor avantaje, reduceri, discount-uri pentru recompensarea fidelității clientului.


Păstrarea în siguranță a datelor dvs. cu caracter personal

Depunem eforturi pentru a proteja Ubita.ro şi utilizatorii noştri împotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informaţiilor pe care le deţinem.

Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

Nu vă vom cere niciodată să ne comunicați informațiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspundeți pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru comunicarea acestora către alte persoane.

Site-ul nostru web ubita.ro poate contine link-uri către și dinspre site-uri web ale unor părți terțe. Dacă accesați oricare dintre link-urile către aceste site-uri web, rețineți faptul că acestea au propriile politici de confidențialitate și că nu acceptăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice informații pe aceste site-uri web.
Puteți alege să dezvăluiți datele dvs. în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele dezvăluite de Google, Facebook, Twitter, Pinterest, etc) sau utilizând servicii ale terțelor părți care vă permit să postați public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective.
Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să vă asigurați că aveți cunostință de acestea.

Daca descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezintă un risc pentru drepturile si libertățile dvs., vom informa Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Veți fi informat cu privire la încălcarea datelor dvs. cu caracter personal, dacă acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile dvs..


Modificările

Politica noastră de confidenţialitate se poate modifica periodic. Ori de câte ori vom face o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru web www.ubita.ro și vă vom anunța. De asemenea, vom păstra în arhivă versiunile anterioare ale acestei Politici de confidenţialitate, astfel încât să le puteţi consulta.


Cum putem folosi datele dvs cu caracter personal

Putem folosi datele dvs. cu caracter personal pentru următoarele scopuri:


A. Prelucrarea comenzii dvs. și furnizarea produselor dorite

• Pentru prelucrarea/ realizarea produselor pe care le-ați achiziționat de la noi, precum și pentru a vă ține la curent cu evoluția comenzilor dvs.


• Pentru furnizarea produselor comandate precum și pentru a vă contacta cu mesaje privind modificări în executarea comenzilor, dacă este cazul.


B. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizam datele dvs. cu caracter personal pentru a vă contacta in legătură cu produsele pe care le-ați achizitionat de la noi. Este posibil să vă contactam prin e-mail, poștă, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informațiile de contact pe care ni le-ați împărtășit anterior și de metoda prin care ne-ați contactat.

Motivele pentru care v-am putea contacta includ:

  • gestionarea produselor pe care le-ați achizitionat;
  • confirmarea, din partea dvs, a detaliilor specifice comenzii dvs;
  • răspunsul la sau gestionarea oricăror cereri din partea dvs;
  • trimiterea, către dvs, a unui chestionar sau invitația de a ne oferi o recenzie a experienței avute cu noi, în urma achiziționării produselor noastre;
  • trimiterea, către dvs, a altor informații sau materiale legate de produsele pe care le-ați achizitionat,
  • trimiterea, către dvs., a materialelor legate de viitoarele comenzi sau un rezumat al comenzilor anterioare pe care le-ați facut prin ubita.ro;
  • în cazul în care ne veți menționa faptul că o recenzie este utilă sau nu, vom adăuga acest aspect feedback-ului primit de la alți clienți, pentru a sorta și a prioritiza recenziile oaspeților. Facem acest lucru pentru a ajuta alți clienti asemeni dvs. să găseasca cele mai bune servicii, care să li se potrivească.


C. Serviciul de relații cu clienții

Puteți contacta serviciul nostru de relații cu clienții de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, excepție făcând sărbătorile legale.
Datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi informațiile cu privire la produsele pe care le-ați achiziționat sau informațiile despre contul dvs. de utilizator sunt folosite pentru a găsi soluțiile potrivite cererilor dvs. și pentru a răspunde oricăror întrebari pe care le-ați putea avea cu privire la produsele pe care le-ați achiziționat sau orice alte nelămuriri.
Când ne contactați (prin telefon, e-mail, chat, Facebook sau prin intermediul oricărei alte rețele de socializare, WhatsApp etc.), Ubita.ro utilizează o aplicație automată pe telefon, pentru a detecta numărul tău de telefon de la comenzile dvs. anterioare/curente. Echipa de Relații cu Clienții Ubita.ro vă va solicita câteva detalii, pentru a vă identifica în mod corespunzător. Vă vom adresa întrebări cu privire la detaliile pe care ni le-ați furnizat prin intermediul comenzilor făcute, astfel încât, dacă nu veți putea furniza suficiente detalii, este posibil să nu vă putem ajuta la soluționarea cererii dvs.


D. Crearea contului dvs. pe site-ul nostru, www.ubita.ro

Crearea contului de utilizator vă permite să achiziționați produsele noastre, să gestionați setările contului și să beneficiați de ofertele speciale personalizate.

Este necesar sa aveți vârsta de cel puțin 16 ani pentru a vă crea un cont de utilizator pe site-ul nostru.


E. Activități de marketing

Utilizăm datele cu caracter personal furnizate de către dvs., dacă v-ați dat consimțământul, pentru activitati de marketing, care pot include:

  • utilizarea adresei dvs. de e-mail, pentru a vă trimite buletinul informativ (Newsletter) cu privire la produsele si serviciile noastre sau pentru furnizarea serviciului de Alerte Tarife (Fare Alerts). Vă puteți dezabona de la comunicarile de marketing prin email, în orice moment, facând click pe link-ul Unsubscribe, inclus la finalul fiecarui email;
  • pe baza informațiilor privitoare la căutarile și achizițiile dvs. anterioare, putem include în buletinele noastre informative oferte personalizate, pentru a vă permite să alegeți dintre cele mai bune oferte care v-ar putea interesa;
  • dacă participați la alte activități promoționale pe care le desfăsuram, vor fi utilizate informații relevante pentru administrarea acestor activități;
  • din când în când, este posibil să vă invităm să participați la cercetări de marketing. În acest caz, veți primi toate informațiile necesare pentru a înțelege care sunt datele cu caracter personal colectate și cum datele dvs. cu caracter personal sunt utilizate în continuare.


Este necesar să aveți vârsta de  cel putin 16 ani pentru a vă abona la comunicările noastre de marketing.


F. Îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne străduim în mod constant să ne îmbunătățim serviciile și este posibil să folosim datele cu caracter personal în scopuri analitice, pentru a optimiza și personaliza site-ul nostru web conform nevoilor dvs, transformând site-ul nostru într-unul mai ușor de utilizat și mai agreabil.


G. Monitorizarea apelurilor

Când utilizați liniile noastre telefonice pentru Serviciul de relații cu clienții, cu scopul de a ne contacta sau când vă contactăm noi prin telefon, vom înregistra apelul, pentru următoarele motive: îmbunătățirea calității și performanțelor echipei noastre, gestionarea plângerilor, materiale de instruire. În timpul convorbirilor telefonice cu echipa serviciului nostru de relații cu clientii este posibil să existe o ascultare în direct sau apelurile ar putea fi înregistrate pentru controlul calității și în scopuri de instruire, care includ utilizarea înregistrărilor, pentru gestionarea plâgerilor și in scopul depistării tentativelor de fraudă.


H. Scopuri juridice

Este posibil să utilizăm datele dvs pentru a ne respecta obligațiile legale (cum ar fi, de exemplu, obligațiile privind păstrarea înregistrărilor), pentru verificarea conformității sau obligatiile de înregistrare. De asemenea, este posibil să vă utilizăm datele, dacă este necesar, cu scopul de a respecta ordinele instanțelor de judecată și de a ne urmări și a ne apăra drepturile legale.

Ubita.ro poate prelua datele dvs. cu caracter personal și le poate anonimiza pentru a realiza o analiză mai aprofundată a serviciilor și produselor noastre. Aceasta contribuie la dezvoltarea calității serviciilor și produselor noastre oferite clienților de către Ubita.ro fără a identifica utilizatorii într-un mod individual.


Cât timp păstrăm informațile dumneavoastră

Datele dvs. cu caracter personal vor fi șterse în momentul în care nu mai sunt necesare, în mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci când vă retrageți consimtământul (acolo unde este cazul) și nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi să mai stocăm, în continuare, aceste date.
La efectuarea unei achiziții prin intermediul site-ului web ubita.ro, vom păstra anumite date cu caracter personal cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail și adresa de facturare sau/și de livrare, până în momentul la care ne solicitați actualizarea sau ștergerea acestora. Vom păstra istoricul navigării pe site pentru o perioadă similară.


Cui putem furniza datele dvs. cu caracter personal


Este posibil ca datele dumneavoastră cu caracter personal sa fie împărtășite cu:

  • Parteneri sau agenți implicați în livrarea produselor comandate,
  • Agentii nostri de publicitate ca terță parte,
  • Furnizori de motoare de căutare si de analiza web,
  • În cazul vânzării companiei sau a activelor acestora, datele dvs. personale putând fi divulgate posibilului cumpărător și/sau consilierilor acestora,
  • Este posibil să utilizăm datele dvs. pentru a ne respecta obligațiile legale (cum ar fi, de exemplu, obligațiile privind păstrarea înregistrărilor), pentru verificarea conformității sau obligațiile de înregistrare,
  • De asemenea, este posibil să vă utilizăm datele, dacă este necesar, cu scopul de a respecta ordinele instanțelor de judecată și de a ne urmări și a ne apăra drepturile legale.


Drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Aveți următoarele drepturi pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:


Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Aveți dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține Ubita.ro în legătură cu dvs.. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, vă rugăm să folosiți formularul de contact de pe site-ul nostru, www.ubita.ro, AICI


Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveți dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu dvs. dacă acestea sunt incorecte. Dacă datele pe care le deținem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau în cazul în care considerați că acestea pot fi incorecte, vă puteți autentifica în contul dvs. ubita.ro pentru actualizarea acestora ( https://www.ubita.ro/contul_meu sau puteți contacta echipa noastră de Relații cu Clienții


Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

Acest drept este disponibil pentru dvs. atunci când, de exemplu:

  • contestați exactitatea propriilor dvs. date cu caracter personal pe care le prelucrăm;
  • prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este nelegală;
  • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, în scopul prelucrării, însă acestea vă sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;


Pentru a nu mai primi mesaje de marketing

Dacă doriți sa renunțati la primirea mesajelor de marketing din partea ubita.ro privind serviciile și produsele noastre și/sau ale partenerilor noștri, puteți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing sau doar la metodele selectate, (e-mail, SMS sau telefon).

Puteți renunța la primirea mesajelor de marketing astfel:

• contactarea echipei Relații cu Clientii,
• trimiterea unui e-mail la adresa contact@ubita.ro pentru instrucțiuni,
• faceți click pe link-ul de la sfârșitul unui e-mail pentru a vă dezabona,
• trimiteți un e-mail folosind formularul de contact de pe site-ul nostru, www.ubita.ro .


Pentru administrarea cookie-urilor și o mai bună înțelegere a ceea ce sunt acestea

Doriți să dezactivați un cookie sau să înțelegeți mai multe cu privire la natura acestora? Consultați secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.ubita.ro pentru detalii complete în acest sens.


Pentru a obiecta la alte prelucrări realizate în temeiul intereselor noastre legitime:

Vă rugăm să ne contactați in acest sens folosind formularul de contact de pe site-ul nostru, www.ubita.ro


Dreptul de a restricționa utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

În cazul în care considerați că datele pe care le deținem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerați că nu ar trebui să prelucrăm datele dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de Relații cu Clienții pentru o discuție cu drepturile pe care le aveți. În anumite circumstanțe, veți avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.


Dreptul de ștergere

Ubita.ro urmărește să prelucreze și să păstreze datele dvs. doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne solicita să stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem. Pentru informații suplimentare privind perioadele legale de păstrare, vă rugăm sa consultați secțiunea “Cât timp păstrăm informațiile dvs”.


Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau dacă doriți să ne trimiteți o cerere sau să vă exercitați oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugam sa ne contactați la adresa de e-mail gdpr@ubita.ro 

Vom analiza fiecare cerere și vă vom informa cu privire la acțiunile întreprinse, în cel mai scurt timp posibil, în termen de maximum o lună de zile. În cazul în care vom avea nevoie de mai multe informații de la dvs. sau dacă întâmpinăm dificultăți în soluționarea cererii dvs. vă vom informa, fără întârziere, cu privire la faptul că avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiză corespunzătoare a cererii dvs.

  
  
  

Newsletter

 
Prin abonare confirm ca am peste 16 ani





  

  

Marturiile clientilor

 

Am primit ieri pantoful bej decupat. Sunt tare multumita. Sunt foarte comozi, lucrati excelent, frumosi, imi vin perfect. Va multumesc mult ! ...

J. Emese

Vezi mai multe marturii